The Abomination, Vaccines. Dillon, Now 25, Damaged By Vaccines, That Gave Him Autism, Has A Warning For Parents.

A families experience with The Vaccine Court. The Vaccine Court has paid out over $4.5 billion in compensation to families for vaccine injury and death. And this is just the tip of the iceberg, only one percent of Vaccine Death And Injury are ever reported! The Carnage and destruction of lives and futures beggars belief. When are people going to wake up to the fact that Vaccines are an abomination, never prevented any disease, and are in fact the frontline weapon in the Globalist Cabal Eugenics/Depopulation Agenda. A multitude of proof of this has been presented!

 

 

The rest of the story: https://wp.me/p19seq-6yw

Global Depopulation Vaccines Are Contaminated With Cancer Genes

3 thoughts on “The Abomination, Vaccines. Dillon, Now 25, Damaged By Vaccines, That Gave Him Autism, Has A Warning For Parents.

 1. SIRS SWEDEN HIDE ALL OF THIS NOT ONLY SWEDEN BUT WHOLE EU AND WHO ORGAN AND FN TOWARDS POORMAN WORDWIDE POPULATION CAN SPEAK FOR THEMSELVES ONLY GOD CAN WHO IS THE ONLY WAY LOVE TRUTH WE MUST KEEP ON FIGHITING AS DAVID FOUGHT GOLIAT IN TODAYS BREVIAR IN CROATIAN

  A families experience with The Vaccine Court. The Vaccine Court has paid out over $4.5 billion in compensation to families for vaccine injury and death. And this is just the tip of the iceberg, only one percent of Vaccine Death And Injury are ever reported! The Carnage and destruction of lives and futures beggars belief. […]The Abomination, Vaccines. Dillon, Now 25, Damaged By Vaccines, That Gave Him Autism, Has A Warning For Parents. — Truth To Power


  IV. TJEDAN KROZ GODINU – PETAK 04. NKG (II) – Svagdan MISNA ČITANJA 📖: Sir 47, 2-13; Ps 18, 31.47.50-51; Mk 6, 14-29 Prvo čitanje: Sir 47, 2-11 Pjevao je David svim srcem Gospodinu, i ljubio Tvorca svoga. Čitanje Knjige Sirahove Kao što se pretilina odlučuje od pričesnice, tako i David od sinova Izraelovih. Igraše […]04. NKG – PETAK – MISNA ČITANJA (II) — Svjedočanstva & Vjera


  Amen PETAK


  NKG – Svagdan


  SLUŽBA ČITANJA


  POZIVNIK


  R. Otvori, Gospodine, usne moje.O. I usta će moja navješćivati hvalu tvoju.


  PSALAM 95 (94). Poziv na Božju hvaluBodrite jedni druge dan za danom dok još odjekuje ono ‘danas’ (Heb 3, 13).(Umjesto Ps 95 (94) može se uzeti i Psalam 100 (99) ili Psalam 67 (66) ili Psalam 24 (23))


  AntifonaDobar je Gospodin,blagoslivljajte ime njegovo.


  Dođite, kličimo Gospodinu, *uzvikujmo Hridi, Spasitelju svome!Pred lice mu stupimo s hvalama, *kličimo mu u pjesmama! (Ant.).


  Jer Gospodin je Bog velik, *Kralj velik nad svim bogovima.U njegovoj su ruci zemaljske dubine, *njegovi su vrhunci planina.Njegovo je more, on ga je stvorio, *i kopno koje načiniše ruke njegove:(Ant.).


  Dođite, prignimo koljena i padnimo nice, *poklonimo se Gospodinu koji nas stvori!Jer on je Bog naš, *a mi narod paše njegove, ovce što on ih čuva.(Ant.).


  O da danas glas mu poslušate: †»Ne budite srca tvrda kao u Meribi, *kao u dan Mase u pustinjigdje me iskušavahu očevi vaši, *iskušavahu, premda vidješe djela moja.(Ant.).


  Četrdeset mi ljeta dodijavao naraštaj onaj, †pa rekoh: Narod su nestalna srca, *i ne proniču moje putove.Tako se zakleh u svom gnjevu: *Nikad neće ući u moj počinak!«(Ant.).


  Slava Ocu i Sinu *i Duhu Svetomu.Kako bijaše na početku, †tako i sada i vazda *i u vijeke vjekova. Amen.(Ant.)


  HIMAN


  (ako se slavi noću ili rano ujutro)


  U Trojstvu Bože jedini,Što moćno vladaš svemirom,Čuj našu pjesmu pohvalnuŠto pjevamo je bdijući.


  Sa postelje se dižemoZa noćnog doba gluhoga,Od tebe prosit idemoDa sve nam rane iscijeliš.


  S nebesa slavan očisti,O Bože, svojom svemoćiŠto prijevarom sotoninomU noći smo sagriješili.


  Od skvrne tijelo čuvaj nam,Od tromosti zaštiti duh,Da grijesi žara duhovnogNe uduše nam mlakošću.


  Otkupitelju, molimo,Ti napuni nas svjetlošću,Sve dane njom nas očuvajOd svakog djela opakog.


  Podijeli Oče milostiv,I Sine jednak Ocu svom,Što s njim i s Duhom PresvetimU kraju vladaš vječitom. Amen.


  Ili po danu:


  Bliz nam budi, Tvorče svijeta,Vječnog Svjetla sjaju divni,Milost tvoja i blizinaMiri srca prestrašena!


  Duhom tvojim ispunjeni,Kao pravi bogonosci,Vjernici neka tvoji krenuPoslu dnevnom, dobrotvornom


  Ljubav tvoja Zakon svetiLjudima svim uvijek budi:Zla se kloneći, čineći dobroBoga svoga neka slave.


  Oče, Sine, Duše Sveti,Sveto Trojstvo, jedan Bože:Spasenici neka te slave,Živa slava Božja bili! Amen.


  1^ AntifonaBože moj, ne krij se molbi mojoj što ti je upravljamdok me grešnici tlače.


  PSALAM 55 (54), 2-9 (I). Molitva nakon izdajstva prijateljevaJuda, poljupcem Sina Čovječjeg predaješ? (Lk 22,48).


  Čuj, Bože, molitvu moju, †ne krij se molbi mojoj: *obazri se na me i usliši me!Mučim se u svojoj tjeskobi, †zbuni me vika dušmanska *i tlačenje grešničko.


  Navališe na me nesrećom, *bijesno me progone.Srce mi je ustreptalo, *i strah me samrtni spopade.Užas me i trepet hvata, *groza me obuze.


  Zavapih: »O, da su mi krila golubinja, *odletio bih da otpočinem!Daleko, daleko bih letio, *u pustinji se nastanio;brzo bih potražio sklonište *od bijesne oluje i vihora.«


  Slava Ocu i Sinu *i Duhu Svetomu.Kako bijaše na početku, †tako i sada i vazda *i u vijeke vjekova.


  1^ AntifonaBože moj, ne krij se molbi mojoj što ti je upravljamdok me grešnici tlače.


  2^ AntifonaGospodin nas izbavljaiz ruku neprijatelja i tlačitelja.


  PSALAM 55 (54), 10-15 (II) Molitva nakon izdajstva prijateljevaJuda, poljupcem Sina Čovječjeg predaješ? (Lk 22,48).


  Smeti ih, Gospodine, podvoji im jezike, *jer nasilje i svađu vidim u gradu;danju i noću zidinama kruže; *bezakonja su i nevolje u njemu.


  Usred njega zasjede, *s ulica mu tlačenje i podlost ne odlaze.Da me pogrdio dušmanin, *bio bih podnio;da se digao na me koji me mrzi, *pred njim bih se sakrio.


  Ali ti, ti si to bio, meni jednak, *prijatelj moj, moj pouzdaniks kojim sam slatko drugovao, *i složno hodismo u Domu Božjemu.


  Slava Ocu i Sinu *i Duhu Svetomu.Kako bijaše na početku, †tako i sada i vazda *i u vijeke vjekova.


  2^ AntifonaGospodin nas izbavljaiz ruku neprijatelja i tlačitelja.


  3^ AntifonaPovjeri Gospodinu svoju brigui on će te pokrijepiti.


  PSALAM 55 (54), 17-24 (III). Molitva nakon izdajstva prijateljevaJuda, poljupcem Sina Čovječjeg predaješ? (Lk 22,48).


  A ja ću Boga prizvati, *i Gospodin će me spasiti.Večerom, jutrom i o podne tužan ću jecati, *i on će čuti vapaj moj.


  Dat će mi mira od onih koji me progone: *jer mnogi su protiv mene.Bog će čuti i njih poniziti, *onaj koji kraljuje odvijeka.


  Jer se ne popravljaju, Boga se ne boje, †podižu ruke na prijatelje, *savez svoj oskvrnjuju.Usta su im glada od maslaca, *a srce ratoborno;riječi blaže od ulja, *a oni — isukani mačevi.


  Povjeri Gospodinu svu svoju brigu †i on će te pokrijepiti: *neće dati da ikada posrne pravednik.A njih ti, o Bože, strmoglavi *u jamu grobnu!Krvoloci i varalice ni polovicu dana neće doživjeti! *A ja se u tebe uzdam.


  Slava Ocu i Sinu *i Duhu Svetomu.Kako bijaše na početku, †tako i sada i vazda *i u vijeke vjekova.


  3^ AntifonaPovjeri Gospodinu svoju brigui on će te pokrijepiti.


  R. Sine moj, čuj moju mudrost.O. I prigni uho mojoj razboritosti.


  PRVO ČITANJE:Iz Druge poslanice Solunjanima 2,1-17


  Dan Gospodnji


  Što se tiče Dolaska Gospodina našega Isusa Krista i našeg okupljanja oko njega, molimo vas, braćo: ne dajte se brzo pokolebati u svom shvaćanju niti uznemiriti ni nekim duhom, ni nekom riječju, ni nekim tobože našim pismom, kao da će sad na Dan Gospodnji. Neka vas nitko ne zavede ni na koji način. Jer ako prije ne dođe onaj otpad i ne otkrije se Čovjek bezakonja, Sin propasti, Protivnik, onaj koji uzdiže sebe protiv svega što se zove Bog ili svetinja, dotle da i u Božji hram zasjedne gradeći se Bogom… Ne sjećate li se, to sam vam govorio dok sam još bio medu vama? I sada znate što ga zadržava da bi se pojavio tek u svoje vrijeme. Doista, otajstvo bezakonja već je na djelu, samo ima tko ga sada zadržava dok ne bude uklonjen. Tada će se otkriti Bezakonik. Njega će Gospodin Isus pogubiti dahom usta i uništiti pojavkom Dolaska svoga — njega koji djelovanjem Sotoninim dolazi sa svom silom, lažnim znamenjima i čudesima i sa svim nepravednim zavaravanjem onih koji propadaju poradi toga što ne prihvatiše ljubavi prema istini da bi se spasili. I zato im Bog šalje djelovanje zavodničko da povjeruju laži te budu osuđeni svi koji nisu povjerovali istini, nego su se odlučili za nepravednost. Mi pak moramo uvijek zahvaljivati Bogu za vas, braćo od Gospodina ljubljena, što vas je od početka odabrao za spasenje, posvećenjem u Duhu i vjerom u istinu. Da, na to vas pozva po našem evanđelju, na posjedovanje slave Gospodina našega Isusa Krista. Stoga, braćo, čvrsto stojte i držite se predaja u kojima ste poučeni bilo našom riječju, bilo pismom. A sam Gospodin naš Isus Krist i Bog, Otac naš, koji nas uzljubi i koji nam po milosti dade trajno ohrabrenje i dobru nadu, neka ohrabri vaša srca i neka ih učvrsti u svakom dobru djelu i riječi!


  Otpjev Mt 24, 30; 2 Sol 2,8R. Pojavit će se na nebesima znak — Sin čovječji * I vidjet će Sina Čovječjega gdje dolazi na oblacima nebeskim s velikom moći i slavom.O. Tada će se otkriti Bezakonik. Njega će Gospodin Isus pogubiti dahom usta svojih. * I vidjet će.


  DRUGO ČITANJE:Iz Homilija nekoga duhovnog pisca iz četvrtog stoljeća (Hom. 18,7-11; Pg 34, 639-642)


  Budite ispunjeni do sve punine Kristove


  Koji su bili dostojni da postanu djecom Božjom i još k tome da se preporode u Duhu Svetome, i koji u sebi imaju Krista koji ih prosvjetljuje i učvršćuje, Duh Sveti ih upravlja na različite načine i milost ih vodi na nevidljiv način a srce im je puno duhovnoga mira.Kroz to vrijeme kao da tuguju i nariču radi ljudskog roda. A dok usrdno mole za cijeli ljudski rod, raspaljeni duhovnom ljubavlju prema tom svijetu, spopadaju ih suze i tugovanjeDuh Sveti ih kroz to vrijeme ispunja tolikim veseljem i tolikom ljubavlju da bi, kad bi to bilo moguće, stavili u svoje srce sve ljude, ne razlikujući dobrih od zlih. Istodobno se oni u poniznosti svoga duha spuštaju do te mjere ispod svih ljudi da se smatraju najnižima i najneznatnijima od svih.Istodobno ih Duh Sveti hrani neizrecivom radošću.Oni su kao hrabar vojnik koji, obučen u potpunu kraljevsku bojnu opremu, ulazi u bitku, hrabro se bori protiv neprijatelja i pobjeđuje ih. Isto tako i duhovan čovjek, naoružan nebeskim oružjem Duha Svetoga, srčano navaljuje na neprijatelje i sebi ih podlaže.Kroz to vrijeme u potpunoj tišini, spokoju i miru, duša počiva i nalazi se u savršenu stanju samo duhovnog uživanja i neizreciva spokojstva.Istodobno je milost u razumijevanju, u neizrecivoj mudrosti, i u nedokučivu poznavanju Duha Svetoga poučava u onome što se ne može izreći ni jezikom ni ustima.Tako će biti dok bude svijeta i vijeka.Tako milost različito djeluje u njima i vodi dušu na razne načine, obnavljajući je prema volji Božjoj, i vježba je mnogovrsno, da je neokrnjenu, besprijekornu i čistu postavi pred nebeskoga Oca.Molimo, dakle Boga, molimo ga s ljubavlju i s velikim pouzdanjem, da nam darežljivo udijeli nebesku milost dara Duha Svetoga, da sam Duh Sveti i nas vodi i usmjeruje da izvršimo volju Božju u svemu i da nas raznovrsno krijepi svojim mirom, da bismo po tom upravljanju, vježbanju i duhovnom usavršavanju bili dostojni postići savršenstvo punine Kristove, kako kaže Apostol: Da budete ispunjeni do sve punine Kristove.


  Otpjev 1 Iv 2, 20. 27: Jl 2. 23R. Vi imate Pomazanje od Svetoga i pomazanje koje primiste od njega u vama ostaje. * I ne treba da vas itko poučava, jer vas njegovo pomazanje uči o svemu.O. Radujte se, u Gospodinu se veselite, svojem Bogu, jer nam daje učitelja pravde. * I ne treba.


  MolitvaGospodine, Bože naš, daj da te štujemo svom dušom te u tvom Duhu ljubimo i prihvaćamo sve ljude. Po Gospodinu.


  O. Amen.Blagoslivljajmo Gospodina.O. Bogu hvala.

  Like

Comments are closed.